top of page

Group

Public·31 members
Arthur Semyonov
Arthur Semyonov

Parazitii Am Comis O Din Nou Zippy !NEW!Drumul spre succes A doua zi avea loc prima aparitie pe scena,la balul bobocilor organizat de elevii de la Spiru Haret chiar in curtea liceului; Desi printre victime s-au numarat artisti, fani si chiar directorul unei case de productie,nimeni din trupa nu a avut legatura cu incidentul; Evident, acestia nu apar pe tracklist parazitii cd din start exclusi,lucru care i-a afectat pe moment.
parazitii am comis o din nou zippy


Download: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ftweeat.com%2F2u0H5J&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw0H5omXstuxXWdOMTrilL60Au ratat turneul de 18 orase din Canada-USA la doar doua parazitii cd cauza atacului de la 11 septembrie ,anulare care i-a afectat foarte tare pe membrii trupei; Tulcea,din 24 ianuarie Prinsi intr-o teribila furtuna de zabada ,au ramas impotmoliti in mijlocul campiei,la 1,5 km de comuna Topolog. Acolo au stat o jumatate de zi in masina,petrecand clipe de cosmar.


Existe si o inregistrare video din acele ore,care va aparea pe primul DVD al trupei; Iat-o aici, in varianta updatata, fara probleme,caci spunem adevarul; Freakadadisk a lucrat mult parazitii cd mecanic auto,chiar si dupa ce a intrat in trupa. Acesta a fost dealtfel ultimul lui job; Un album care le parazitii cd succes in randul fanilor, dar si un vidoclip cenzurat.


Din pacate pt fani, videoclip-ul care lansa maxi-single-ul va fi cenzurat, dar asta nu inseamna ca Parazitii nu au avut succes, ba din contra, fanii au sustinut trupa si au cumparat maxi-single-ul in original cand spui Parazitii cd spui parazitii cd dintre cele mai bune albume ale trupei Parazitii.


Impreuna cu acest album trupa Parazitii a fost nominalizata la Best hip-hop in cadrul Premilor MTV Romania Premiu care a fost castigat de trupa Parazitii si parazitii cd a fost doar inceputul catre un adevarat succes.


Melodia care promoveaza albumul aniversar al trupei, Primii parazitii cd ani. Album format din doua cd-uri ordinea pieselor de pe acest album aniversar este cronologica, respectandu-se data compozitiei si cea a lansarii.


Ultimul album aparut la casa de discuri rebel Music. Parazitii au creat propia casa de discuri 20CM Records, casa de discuri la care apare si urmatorul maxi single Violent. Dupa cum este si numele, apare un clip violent din punct de vedere al versurilor. Multi se asteptau sa fie parazitii cd, dar spre bucuria fanilor CNA-ul era in vacanta.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • Sylvas Beauty
 • Samson Conal
  Samson Conal
 • Genevieve Cleopatra
  Genevieve Cleopatra
 • Phoenix Grace
  Phoenix Grace
 • lulu nunu
  lulu nunu
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page